Всеукраїнський турнір з настільного тенісу серед працівників освіти

10 жовтня 2016,Публікації » Новини

Всеукраїнський турнір з настільного тенісу серед працівників освітиУ період з 5 по 7жовтня 2016 року в м. Києві на базі спортивного комплексу Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова  відбувався Всеукраїнський турнір з настільного тенісу серед працівників освіти – членів галузевої Профспілки.Згідно з положенням змагання проходили за особисто-командним заліком.

Команду Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України представили працівники столичних закладів освіти: Чиченьова Оксана Миколаївна – старший викладач кафедри фізичного виховання факультету біомедичної інженерії Національного технічного університету України “КПІ”; Михайлик Оксана Валентинівна – тренер дитячо-юнацької спортивної школи № 26 Святошинського району; Тертишний  Леонід Васильович – тренер дитячо-юнацької спортивної школи № 26 Печерського району;Одаренко Микола Миколайович – інструктор-методист спортивного комплексу Національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова;Федоренко Олександр Васильович – старший викладач кафедри ТБ ТМП Київського національного університету технологій та дизайну.

Учасники змагань продемонстрували видовищну гру та безкомпромісну жагу до перемоги. Перше місце виборола команда освітянстолиці. Також, в особистому заліку перемогу святкували представники команди: Оксана Чиченьова та Леонід Тертичний.

Вітаємо команду-переможницю з досягненням та бажаємо членам команди подальших спортивних досягнень.

Всеукраїнський турнір з настільного тенісу серед працівників освіти

Прес-служба КМОППОіНУ