У парламенті обговорять проблеми фінансування освіти

20 жовтня 2016,Публікації » Новини

У парламенті обговорять проблеми фінансування освітиКомітет Верховної Ради з питань науки і освіти проводить збір інформаційно-аналітичних матеріалів та пропозицій до рекомендацій парламентських слухань, в ході яких буде обговорено проблеми фінансування освіти і науки в Україні. Про це повідомляє прес-служба профільного парламентського комітету.

У комітеті зазначають, що парламентські слухання «Про стан та проблеми фінансування освіти і науки в Україні» будуть проведені відповідно до постанови Верховної Ради № 1484-VІІІ.

«Парламентські слухання проводяться з метою обговорення стану та проблем фінансування освіти і науки в державі, запровадження нових підходів до фінансування цієї сфери, пошуку конкретних шляхів підвищення їх ролі у суспільстві, впливу на конкурентоспроможність вітчизняної економіки в контексті реалізації положень Угоди про асоціацію між Україною та ЄС», - повідомили у Комітеті з питань науки і освіти.

Слухання будуть проведенні 16 листопада 2016 року.

Аналітичні матеріали до матеріалів парламентських слухань будуть прийматись комітетом до 24 жовтня 2016 року. Зазначені матеріали можна надсилати в друкованому вигляді на адресу комітету, а електронну версію на адреси: semenyuk-sv@rada.gov.ua, levchuk-o@v.rada.gov.ua.

Додаткова інформація за телефонами: (044) 255-3162 – Сергій Семенюк, (044) 255-2081 – Олег Левчук.

Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку