16 листопада – Парламентські слухання щодо проблем фінансування освіти і науки

14 листопада 2016,Публікації » Новини

16 листопада – Парламентські слухання щодо проблем фінансування освіти і науки Парламентські слухання на тему: «Про стан та проблеми фінансування освіти і науки в Україні» відбудуться 16 листопада 2016 року. Відповідна постанова Верховної Ради України була прийнята 6 вересня 2016 року.

Згідно з документом Кабінету Міністрів України доручено до 30 вересня 2016 року підготувати і подати до Верховної Ради України інформаційно-аналітичні матеріали з питання парламентських слухань та визначити доповідача із зазначеного питання.

Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти, Комітету Верховної Ради України з питань бюджету здійснити необхідні заходи щодо організації та методичного забезпечення проведення парламентських слухань та внести проект їх рекомендацій.

Для участі в парламентських слуханнях доручено запросити членів Кабінету Міністрів України, представників Міністерства освіти і науки України, Міністерства фінансів України, Національної академії наук України, національних галузевих академій наук, органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, навчальних закладів, профільних наукових установ, професійних спілок, освітян, науковців, експертів.

Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку