16 листопада – Парламентські слухання щодо проблем фінансування освіти і науки

14 листопада 2016,Публікації » Новини

16 листопада – Парламентські слухання щодо проблем фінансування освіти і науки Парламентські слухання на тему: «Про стан та проблеми фінансування освіти і науки в Україні» відбудуться 16 листопада 2016 року. Відповідна постанова Верховної Ради України була прийнята 6 вересня 2016 року.

Згідно з документом Кабінету Міністрів України доручено до 30 вересня 2016 року підготувати і подати до Верховної Ради України інформаційно-аналітичні матеріали з питання парламентських слухань та визначити доповідача із зазначеного питання.

Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти, Комітету Верховної Ради України з питань бюджету здійснити необхідні заходи щодо організації та методичного забезпечення проведення парламентських слухань та внести проект їх рекомендацій.

Для участі в парламентських слуханнях доручено запросити членів Кабінету Міністрів України, представників Міністерства освіти і науки України, Міністерства фінансів України, Національної академії наук України, національних галузевих академій наук, органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, навчальних закладів, профільних наукових установ, професійних спілок, освітян, науковців, експертів.

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018