З 1 грудня підвищилися посадові оклади працівників бюджетної сфери

1 грудня 2016,Публікації » Новини

З 1 грудня підвищилися посадові оклади працівників бюджетної сфериЗ 1 грудня підвищилися посадові оклади працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери.

Уряд 23 листопада прийняв постанову «Деякі питання оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери».

Зокрема, постановою передбачено підвищення тарифної ставки працівника першого тарифного розряду Єдиної тарифної сітки на 150 грн (на 12,7 %) і встановлення її у розмірі 1335 гривень. При цьому зберігається діючий грошовий розрив між мінімальною заробітною платою та тарифною ставкою працівника першого тарифного розряду ЄТС у сумі 265 грн.

Прес-служба КМОППОіНУ

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018