Визначено переможців Всеукраїнських змагань з шахів серед освітян

12 грудня 2016,Публікації » Новини

Визначено переможців Всеукраїнських змагань з шахів серед освітян10 грудня 2016 року у таборі ЦК Профспілки «Пуща-Водиця» завершилися Всеукраїнські змагання з шахів серед педагогічних працівників – членів Профспілки працівників освіти  і науки України.

У заході взяли участь команди, делеговані організаційними ланками Профспілки, загалом – понад 70 осіб. Серед них – 15 вчителів, 18 викладачів та працівників ВНЗ, 20 тренерів, викладачів та керівників гуртків ДЮСШ і позашкільних закладів. Серед гравців: 3 майстри спорту міжнародного класу, 5 майстрів спорту, 17 кандидатів у майстри спорту, 20 першорозрядників тощо.

Урочисту церемонію закриття проводили Любов Гарбаренко – заступник голови Профспілки працівників освіти і науки України, голова Оргкомітету з підготовки та проведення змагань, Юрій Пепа – головний суддя змагань і члени Головної суддівської команди та Юрій Гнип – представник Федерації шахів України.

За підсумками трьох днів всеукраїнських змагань переможцями у командному заліку визнано команду Одеської області, яку урочисто нагородили дипломом, кубком та грошовою премією у розмірі 4500 гривень, а учасників – дипломами та золотими медалями.

ІІ місце та срібло здобула команда Житомирської області (їх нагороджено дипломом, кубком та грошовою премією у розмірі 3500 гривень, а кожен учасник  отримав диплом та  срібну медаль).

ІІІ місце та бронзу в командному заліку здобула команда міста Києва, яка отримала диплом, кубок та грошову премію у розмірі 3000 гривень, а кожного учасника нагороджено дипломом та  бронзовою медаллю.

Команду Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України представляли:

• Самойленко Валерій Григорович – професор, завідувач кафедри математичної фізики Київського національного університету імені Тараса Шевченка;
  • Кукуш Олександр Георгійович – професор кафедри математичного аналізу Київського національного університету імені Тараса Шевченка;
  • Тимошенко Анатолій Григорович – професор, завідувач кафедри комп'ютерної інженерії Відкритого міжнародного університету розвитку людини “Україна”;
  • ПетроваТамара Олександрівна – доцент кафедри математичного аналізу Київського національного університету імені Тараса Шевченка;
  • Петрова Ірина Леонідівна – представник механіко-математичного факультету Київський національний університет імені Тараса Шевченка.

Визначено переможців Всеукраїнських змагань з шахів серед освітян

За матеріалами ЦК Профспілки