Уряд має час до 01.11.17р. виправити ситуацію

До Дня знань у столиці проведуть благодійний книжковий ярмарок

13 серпня 2009,Публікації » Новини
До Дня знань у столиці проведуть благодійний книжковий ярмарокЗ 27 по 30 серпня 2009 року в Українському домі відбудеться Всеукраїнський благодійний книжковий ярмарок до Дня знань, де буде представлена і «Бібліотека газети «День». Під час заходу відбудеться благодійний збір книг для вихованців шкіл-інтернатів із різних регіонів України — «Придбай книжку — подаруй свято дітям, позбавленим батьківської турботи!».

У цій акції візьмуть участь як видавництва, так і відвідувачі, серед яких — небайдужі до проблем дітей-сиріт діячі культури й мистецтва, політики, зірки шоу-бізнесу та відомі особистості. Подібна акція проходила торік у грудні до дня Святого Миколая. Тоді вихованцям шкіл-інтернатів Черкаської області було передано понад чотири тисячі книжок. А до Міжнародного дня захисту дітей вдалося зібрати п’ять тисяч книжок та журналів, а також благодійні внески у розмірі 20 тисяч гривень, які передали вихованцям шкіл-інтернатів Житомирської, Чернігівської, Київської областей та міста Києва.

Мета благодійної акції — спільними зусиллями поповнювати бібліотечні фонди у школах-інтернатах та дитячих будинках у різних областях України, а також сприяти інтелектуальному та духовному розвитку дітей.

Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень