Київська міська рада підвищила заробітні плати працівникам дошкільних та позашкільних закладів столиці

10 лютого 2017,Публікації » Новини

9 лютого 2017 року Київська міська рада прийняла рішення про внесення змін до бюджету м. Києва щодо виділення 175 млн. грн. на підвищення заробітної плати працівникам закладів освіти, які фінансуються за рахунок місцевих бюджетів, зокрема дошкільних, позашкільних навчальних закладів, з 1 січня 2017 року. Це стало можливим завдяки конструктивній співпраці КМОППОіНУ з київською міською владою.

Нагадуємо, що згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 року № 974 «Про внесення зміни у додаток 2 до постанови Кабінету Міністрів України від 30 серпня 2002 р. № 1298» з 1 січня 2017 року підвищено посадові оклади та ставки заробітної плати педагогічним працівникам навчальних закладів, які фінансуються за рахунок освітньої субвенції. До них належать загальноосвітні навчальні заклади, шкільні відділення навчально-виховних комплексів «дошкільний навчальний заклад – загальноосвітній навчальний заклад», «загальноосвітній навчальний заклад – дошкільний навчальний заклад», професійно-технічні навчальні заклади державної та комунальної власності.

При цьому, вищевказаною постановою передбачено, що органи місцевого самоврядування можуть приймати рішення про підвищення посадових окладів педагогічним працівникам закладів та установ освіти, що фінансуються за рахунок місцевих бюджетів.

Прес-служба КМОППОіНУ

АКТУАЛЬНО

ОПИТУВАННЯ СПІЛЧАН

Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку