ПРАЦЮЄМО НАД ЗАКОНОПРОЕКТОМ ЩОДО ПІДВИЩЕННЯ СТАТУСУ ПЕДАГОГІЧНИХ, НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ. ЧЕКАЄМО ВАШИХ ПРОПОЗИЦІЙ ЗА АДРЕСОЮ org.kiev.profspilka@gmail.com ЧИ НА FACEBOOK https://www.facebook.com/osvityany

Подяка Київській міській організації Профспілки

21 лютого 2017,Публікації » Новини

Подяка Київській міській організації ПрофспілкиДепартамент освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради висловив Олександру Яцуню та Київській міській організації Профспілки працівників освіти і науки України щиру подяку за співпрацю та допомогу в організації зустрічі та здійсненні супроводу делегації Всеукраїнської громадської організації «Асоціація працівників дошкільної освіти» 9 – 10 лютого 2017 року.

Podyaka.pdf [50.42 Kb] (cкачувань: 34)

Прес-служба КМОППОіНУ

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018