ПРАЦЮЄМО НАД ЗАКОНОПРОЕКТОМ ЩОДО ПІДВИЩЕННЯ СТАТУСУ ПЕДАГОГІЧНИХ, НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ. ЧЕКАЄМО ВАШИХ ПРОПОЗИЦІЙ ЗА АДРЕСОЮ org.kiev.profspilka@gmail.com ЧИ НА FACEBOOK https://www.facebook.com/osvityany/

Затверджено паспорт бюджетної програми на 2017 рік для ВНЗ ІІІ і ІV рівнів акредитаціїСпільним наказом Міністерства освіти і науки України та Міністерства фінансів 1 березня 2017 року затверджено паспорт бюджетної програми КПКВК 2201160 «Підготовка кадрів вищими навчальними закладами ІІІ і ІV рівнів акредитації та забезпечення діяльності їх баз практики».

Затвердження цього документу забезпечить в повному обсязі виплату заробітної плати працівникам та стипендії студентам вищих навчальних закладів.

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018

28.лютого