«Основа» проведе інтернет-марафон для освітян

22 березня 2017,Публікації » Новини

«Основа» проведе інтернет-марафон для освітянВидавнича група «Основа» проведепедагогічний інтернет-марафонбезкоштовних вебінарів за темою «Досвід – ініціативи – підручники».

У видавництві зазначають, що у рамках заходу кожен бажаючий зможе ознайомитися з досвідом, творчим доробком та ідеями досвідчених учителів, отримати відомості про глобальні освітні ініціативи та шляхи їх залучення до власної діяльності.

Також учасники інтернет-марафону зможуть ознайомитись з новими підручниками, що вийшли у видавництві «Основа» та створені з врахуванням компетентнісного підходу.

Інтернет-марафон буде цікавим для адміністраторів, вчителів, класних керівників, бібліотекарів, тобто усіх освітян, які бажають отримати нові знання, поспілкуватись з цікавими особистостями, поділитись своїми думками з колегами.

Серед 17 тем, що пропонуються освітянам, особливо популярними серед освітян є «Хмарні сервіси в проектній діяльності», «Мотивація навчання через мультимедійні ігрові вправи», «Психологічні прийоми створення сприятливого клімату на уроках», «Щаслива дитина в шкільній родині. Секрети шкільних заходів», «Як розпалити дитячу допитливість. Досвід навчальних просторів, що само організуються» тощо.

У марафоні візьме участь спеціальний гість від партнерського проекту Global Educational Discovery - член журі Global Teacher Prize 2017, фіналіст Global Teacher Prize 2015, делегат UNESCO на Forum on Global Citizenship Education Mareike Hachemer (Німеччина).

Марафон відбудеться протягом 28-29 березня 2017 року, загальна тривалість заходу – 15 годин.

Для того, щоб взяти участь у вебінарі, потрібно зареєструватись, обравши ті теми, які вас цікавлять. Напередодні марафону на вашу електронну адресу буде надіслано посилання для входу на вебінар. Від учасників потрібна наявність доступу до інтернету та навушники.

Питання з приводу організації та участі у марафоні можна надіслати на адресуtutor.d.academy@gmail.com.