У КПІ висадили дерева сакури

12 квітня 2017,Публікації » Новини

У КПІ висадили дерева сакуриУ рамках Року Японії в Україні з нагоди святкування 25-ї річниці встановлення дипломатичних відносин між Японією та Україною 12 квітня у Національному технічному університеті України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» відбулася церемонія висадки дерев сакури біля Площі Знань.

На заході були присутні М. Харада, Міністр-радник Посольства Японії в Україні; Я. Ікута, Другий секретар Посольства Японії в Україні;  Х. Танджі, Перший секретар Посольства Японії в Україні; М. Згуровський, Ректор КПІ ім. Ігоря Сікорського, О. Яцунь, голова Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України, викладачі та студенти вишу.

Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» було обрано одним з реципієнтів кампанії Посольства Японії в Україні «2500 сакур», що відбувається в рамках Року Японії в Україні.

Крім Києва сакури висадять у понад 20 містах України - Львові, Золочеві, Тернополі, Ужгороді, Мукачеві, Івано-Франківську, Чернівці, Хмельницькому, Вінниці, Умані, Одесі, Миколаєві, Херсоні, Генічеську, Маріуполі, Запоріжжі, Дніпрі, Краматорську, Слов’янську, Сєвєродонецьку, Харкові.

У КПІ висадили дерева сакури

Прес-служба КМОППОіНУ