«Квітучі барви таланту» у номінації «образотворче мистецтво»

21 квітня 2017,Публікації » Новини

«Квітучі барви таланту» у номінації «образотворче мистецтво»20 квітня у Будинку вчителя пройшов творчий вечір лауреатів Фестивалю народної творчості працівників установ освіти м. Києва «Квітучі барви таланту!».

Основною метою заходу, який проводиться вже 20 років поспіль є підняття престижу педагогічної професії у суспільстві, розкриття та підтримка творчої особистості вчителя.

Виставка проводилася у номінації «Образотворче мистецтво». Учасники конкурсу представили свої роботи та показали особистий внесок кожного художника, фотографа, педагога за фахом і за покликанням у розвиток самобутньої української культури.

«Квітучі барви таланту» у номінації «образотворче мистецтво»

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018