Перемогу в змаганнях з міні-футболу здобула столиця

22 травня 2017,Публікації » Новини

Перемогу в змаганнях з міні-футболу здобула столицяУ період з 18 по 20травня 2017 року в м. Києві на базі Міжнародної тенісної академії проходили Всеукраїнські змагання з міні-футболу серед членів Профспілки працівників освіти і науки України.

Всього у турнірі взяли участь команди з 14 регіонів України. Освітян столиці представляла команда викладачів та студентів Національного університету харчових технологій.

У груповій стадії змагань наша команда перемогла колег з Тернопільської та Сумської областей. У чвертьфіналі команда освітян столиці виявилася сильнішою за команду Одеської області. У півфіналі команда КМОППОіНУ здолала опір Чернігівчан. У фіналі у безкомпромісній динамічній боротьбі з дотриманням правил "чесної гри" (fair play) з рахунком 3 : 2 здолали опір команди Вінницької області.

Тож переможцями змагань стала команда міста Києва, срібло вибороли Вінничани, а Сумчани повезли додому бронзовий трофей.

Кращим гравцем турніру став член столичної команди – Руслан Савенко, а кращим воротарем визнано члена команди міста Києва – Максима Дядюнця.

Вітаємо переможців!

Перемогу в змаганнях з міні-футболу здобула столиця

Прес-служба КМОППОіНУ

2017 рік оголошено роком первинної профспілкової організації.

ІНІЦІАТИВИ ТА ПРОГРАМИ:

Програми доступного житла У жовтні в Україні стартує конкурс «Учитель року – 2014» З профспілкою дешевше! 2013 - «З профспілкою дешевше» Перспективи та можливі ризики програми «Доступне житло»