Уряд має час до 01.11.17р. виправити ситуацію

Перемогу в змаганнях з міні-футболу здобула столиця

22 травня 2017,Публікації » Новини

Перемогу в змаганнях з міні-футболу здобула столицяУ період з 18 по 20травня 2017 року в м. Києві на базі Міжнародної тенісної академії проходили Всеукраїнські змагання з міні-футболу серед членів Профспілки працівників освіти і науки України.

Всього у турнірі взяли участь команди з 14 регіонів України. Освітян столиці представляла команда викладачів та студентів Національного університету харчових технологій.

У груповій стадії змагань наша команда перемогла колег з Тернопільської та Сумської областей. У чвертьфіналі команда освітян столиці виявилася сильнішою за команду Одеської області. У півфіналі команда КМОППОіНУ здолала опір Чернігівчан. У фіналі у безкомпромісній динамічній боротьбі з дотриманням правил "чесної гри" (fair play) з рахунком 3 : 2 здолали опір команди Вінницької області.

Тож переможцями змагань стала команда міста Києва, срібло вибороли Вінничани, а Сумчани повезли додому бронзовий трофей.

Кращим гравцем турніру став член столичної команди – Руслан Савенко, а кращим воротарем визнано члена команди міста Києва – Максима Дядюнця.

Вітаємо переможців!

Перемогу в змаганнях з міні-футболу здобула столиця

Прес-служба КМОППОіНУ

Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень