Сьогодні у багатьох школярів лунає останній дзвоник

26 травня 2017,Публікації » Новини

Сьогодні у багатьох школярів лунає останній дзвоникУ 2016-2017 навчальному році в Києві випускається 15 тисяч учнів 11-х класів і 22 тисячі учнів 9-х класів.

В цей день по всій Україні звучать останні дзвоники, які символізують завершення ще одного навчального року. Нині у багатьох випускників радісний настрій, але з відтінком суму. Бо саме у цей час вони святкують перший крок у самостійне життя, який відкриває перед ними нові можливості, вершини та досягнення. Вони починають доросле життя, отож тепер, яким бути їхньому майбутньому - вирішуватимуть саме вони. А знання, здобуті в школі, повинні стати запорукою успішного вступу до тих навчальних закладів, про які мріють учні.

Попереду для випускників відповідальний момент, зокрема, вибір подальшої освітньої кар’єри та ЗНО

Бажаємо всім випускникам знайти свою життєву стежину та стати гідними громадянами нашої держави. Божого вам благословення, щедрої долі, вірних друзів, наснаги та оптимізму.

Прес-служба КМОППОіНУ

Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку