Уряд має час до 01.11.17р. виправити ситуацію

Лабіринт: витримка, розум і кмітливість

29 травня 2017,Публікації » Новини

Лабіринт: витримка, розум і кмітливістьУ період з 26 до 28 травня 2017 року правління Студентської профспілкової асоціації м. Києва спільно з первинною профспілковою організацією студентів НТУУ “КПІ імені Ігоря Сікорського” та туристичним клубом "Глобус" НТУУ "КПІ імені Ігоря Сікорського " провели традиційну спортивно-інтелектуальну гру "Лабіринт" серед студентських команд вищих навчальних закладів. У грі взяли участь студенти з 10 вишів.

Змагання складалися з шести етапів:туристичний – подолання туристичних трас; водний – подолання відстані на байдарках і катамарані; спортивний – на території бази; творчий – представлення своєї команди; оформлення табору, знання профспілкової тематики тощо.

Поспілкуватися зі студентами та підтримати їх приїхав голова Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Олександр Яцунь, який побажав молоді не зупинятися на досягнутому, бути завжди творчими та активними.

Першість у спортивно-інтелектуальній грі «Лабіринт» здобула команда Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова. Друге місце посіла команда Національного технічного університету України «КПІ імені Ігоря Сікорського», а третє місце виборола команда Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Лабіринт: витримка, розум і кмітливість

Прес-служба КМОППОіНУ

Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень