Лабіринт: витримка, розум і кмітливість

29 травня 2017,Публікації » Новини

Лабіринт: витримка, розум і кмітливістьУ період з 26 до 28 травня 2017 року правління Студентської профспілкової асоціації м. Києва спільно з первинною профспілковою організацією студентів НТУУ “КПІ імені Ігоря Сікорського” та туристичним клубом "Глобус" НТУУ "КПІ імені Ігоря Сікорського " провели традиційну спортивно-інтелектуальну гру "Лабіринт" серед студентських команд вищих навчальних закладів. У грі взяли участь студенти з 10 вишів.

Змагання складалися з шести етапів:туристичний – подолання туристичних трас; водний – подолання відстані на байдарках і катамарані; спортивний – на території бази; творчий – представлення своєї команди; оформлення табору, знання профспілкової тематики тощо.

Поспілкуватися зі студентами та підтримати їх приїхав голова Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Олександр Яцунь, який побажав молоді не зупинятися на досягнутому, бути завжди творчими та активними.

Першість у спортивно-інтелектуальній грі «Лабіринт» здобула команда Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова. Друге місце посіла команда Національного технічного університету України «КПІ імені Ігоря Сікорського», а третє місце виборола команда Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Лабіринт: витримка, розум і кмітливість

Прес-служба КМОППОіНУ

2017 рік оголошено роком первинної профспілкової організації.

ІНІЦІАТИВИ ТА ПРОГРАМИ:

Програми доступного житла У жовтні в Україні стартує конкурс «Учитель року – 2014» З профспілкою дешевше! 2013 - «З профспілкою дешевше» Перспективи та можливі ризики програми «Доступне житло»