Дієва профспілкова команда – шлях до перемоги

7 червня 2017,Публікації » Новини

Дієва профспілкова команда – шлях до перемогиПротягом двох днів,  7 та 8 червня 2017 року Київська міська організація Профспілки працівників освіти і науки України проводить стратегічну сесію для членів профспілкового комітету НПУ ім. М.П. Драгоманова.  Основна мета заходу полягає у тому, щоб студенти могли з’ясувати що таке командна робота, як необхідно працювати в команді.

Модератор тренінгу Юрій Ващенко зауважив, що кожен із членів команди в першу чергу має прагнути до єдиної мети і нести однакову відповідальність за їх реалізацію. Під час декількох навчальних вправ коуч показав, що  у команді індивідуальні інтереси мають відходити на другий план. Ефективна команда може складатися з різних учасників, а згуртованість та взаєморозуміння досягається активними методами навчання.

Перш за все командна робота ефективна там, де потрібно швидко знайти правильне рішення щодо проблеми, яка виникла в організації. Тому велике значення має спроможність команди виявити можливі альтернативи, вибрати кращу, дійти згоди щодо способу її реалізації тощо.

У перший день навчання студенти дійшли висновку, що високий рівень згуртованості команди підвищує ефективність діяльності всієї організації, якщо цілі обох узгоджуються між собою. У згуртованих групах менше проблем у спілкуванні, менше непорозумінь, напруженості, недовіри, вища продуктивність.

Дієва профспілкова команда – шлях до перемоги

Прес-служба КМОППОіНУ

Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку