Уряд має час до 01.11.17р. виправити ситуацію

Студентські ідеї: «профкомат» та «гуртожиток мрії»

9 червня 2017,Публікації » Новини

Студентські ідеї: «профкомат» та «гуртожиток мрії»8 червня 2017 року закінчилася стратегічна сесія для членів профспілкового комітету студентів НПУ ім. М.П. Драгоманова.

За час проведення тренінгу профспілкові активісти зуміли розкрити себе, згенерувати велику кількість ідей, створити план подальшої діяльності студентської профспілки у роботі з колегами.

Серед основних ідей учасники тренінгу зосередили увагу на створенні "профкомату", який би виконував функцію банкомату, в якому можна було б оплатити і поповнити проїзний на поїздки в громадському транспорті. Також у студентів виникло бажання створити «гуртожиток мрії», студентське профспілкове радіо і телебачення  та профспілковий кол-центр.

Ще однією з ідей стало стажування активних членів профкому у міжнародних профспілкових організаціях з метою обміну досвідом.

На завершення тренінгу Голова Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Олександр Яцунь вручив студентам сертифікати за участь у стратегічній сесії та побажав втілити ідеї в життя.

У свою чергу студенти подякували за навчання, яке за їхніми словами мотивує, дає можливість проявити власний потенціал та надихає створювати і реалізовувати нові проекти.

Студентські ідеї: «профкомат» та «гуртожиток мрії»

Прес-служба КМОППОіНУ

Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень