Уряд має час до 01.11.17р. виправити ситуацію

Харчування дітей в оздоровчих закладах

14 червня 2017,Публікації » Новини

Харчування дітей в оздоровчих закладахЯк харчуються діти на відпочинку? Це питання ставлять щороку батьки, які відправляють дітей на оздоровлення до Одеської області («Сонячний берег") та Івано-Франківської області ("Карпатські зорі" і "Верховина"), організоване профспілкою освітян столиці.

Оскільки дитина проводить у літньому таборі 21 день, то для розумової та фізичної активності їй потрібна енергія, тобто вона повинна добре харчуватися.

У просторих і світлих їдальнях оздоровчих закладів завжди смачно пахне і чути задоволений дитячий галас: «Смачного!» та «Дякуємо!». Спеціалісти-кухарі щодня турбуються про те, аби їжа для дітей була смачною, корисною та калорійною.

У таборах 5-ти разове харчування. Раціон різноманітний, насичений всіма необхідними для підтримання активного й здорового способу життя вітамінами й елементами. У ньому представлені м'ясо, риба, різноманітні фрукти та овочі, а також кисломолочні продукти та соки.  Меню збалансоване, всі страви готуються згідно стандартів харчування дітей у таборі. Завжди є можливість отримати додаткову порцію.

Харчування дітей в оздоровчих закладах

Прес-служба КМОППОіНУ

Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень