Харчування дітей в оздоровчих закладах

14 червня 2017,Публікації » Новини

Харчування дітей в оздоровчих закладахЯк харчуються діти на відпочинку? Це питання ставлять щороку батьки, які відправляють дітей на оздоровлення до Одеської області («Сонячний берег") та Івано-Франківської області ("Карпатські зорі" і "Верховина"), організоване профспілкою освітян столиці.

Оскільки дитина проводить у літньому таборі 21 день, то для розумової та фізичної активності їй потрібна енергія, тобто вона повинна добре харчуватися.

У просторих і світлих їдальнях оздоровчих закладів завжди смачно пахне і чути задоволений дитячий галас: «Смачного!» та «Дякуємо!». Спеціалісти-кухарі щодня турбуються про те, аби їжа для дітей була смачною, корисною та калорійною.

У таборах 5-ти разове харчування. Раціон різноманітний, насичений всіма необхідними для підтримання активного й здорового способу життя вітамінами й елементами. У ньому представлені м'ясо, риба, різноманітні фрукти та овочі, а також кисломолочні продукти та соки.  Меню збалансоване, всі страви готуються згідно стандартів харчування дітей у таборі. Завжди є можливість отримати додаткову порцію.

Харчування дітей в оздоровчих закладах

Прес-служба КМОППОіНУ

2017 рік оголошено роком первинної профспілкової організації.

ІНІЦІАТИВИ ТА ПРОГРАМИ:

Програми доступного житла У жовтні в Україні стартує конкурс «Учитель року – 2014» З профспілкою дешевше! 2013 - «З профспілкою дешевше» Перспективи та можливі ризики програми «Доступне житло»