Випуск студактиву

19 червня 2017,Публікації » Новини

Випуск студактивуДля «драгоманівців» вже стало доброю традицією святкувати випускний студактиву. Напередодні вручення довгоочікуваних дипломів про вищу освіту, студенти отримали подяки та грамоти за активну участь у житті університету, профспілкову діяльність та наукові досягнення.

Студактив – це призери й переможці наукових олімпіад, конкурсів, лауреати мистецьких фестивалів, медалісти спортивних турнірів – молодь, якою пишається уся Драгоманівська родина. Блискуче відмінне навчання вони вміло поєднували з активною роботою у Профкомі НПУ та Студентській Раді, займалися громадською діяльністю, волонтерством, брали безпосередню участь у керівництві вишу тощо.

«Щороку відпускаючи з порога нових талановитих і мудрих студентів, нам викладачам доводиться сумувати, бо стільки праці і серця в них вкладено. І разом з тим ми завжди пишаємося вашими подальшими здобутками, допомагаємо і підтримуємо, адже ви вже драгоманівці на все життя», - говорить випускникам ректор НПУ Віктор Андрущенко.

Голова Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Олександр Яцунь, вручаючи нагороди, побажав молоді щасливого майбутнього і лише успіхів на життєвому шляху.

Випуск студактиву

Прес-служба КМОППОіНУ

Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку