Випуск студактиву

19 червня 2017,Публікації » Новини

Випуск студактивуДля «драгоманівців» вже стало доброю традицією святкувати випускний студактиву. Напередодні вручення довгоочікуваних дипломів про вищу освіту, студенти отримали подяки та грамоти за активну участь у житті університету, профспілкову діяльність та наукові досягнення.

Студактив – це призери й переможці наукових олімпіад, конкурсів, лауреати мистецьких фестивалів, медалісти спортивних турнірів – молодь, якою пишається уся Драгоманівська родина. Блискуче відмінне навчання вони вміло поєднували з активною роботою у Профкомі НПУ та Студентській Раді, займалися громадською діяльністю, волонтерством, брали безпосередню участь у керівництві вишу тощо.

«Щороку відпускаючи з порога нових талановитих і мудрих студентів, нам викладачам доводиться сумувати, бо стільки праці і серця в них вкладено. І разом з тим ми завжди пишаємося вашими подальшими здобутками, допомагаємо і підтримуємо, адже ви вже драгоманівці на все життя», - говорить випускникам ректор НПУ Віктор Андрущенко.

Голова Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Олександр Яцунь, вручаючи нагороди, побажав молоді щасливого майбутнього і лише успіхів на життєвому шляху.

Випуск студактиву

Прес-служба КМОППОіНУ

2017 рік оголошено роком первинної профспілкової організації.

ІНІЦІАТИВИ ТА ПРОГРАМИ:

Програми доступного житла У жовтні в Україні стартує конкурс «Учитель року – 2014» З профспілкою дешевше! 2013 - «З профспілкою дешевше» Перспективи та можливі ризики програми «Доступне житло»