Оголошено конкурс "Освтіній Оскар"

21 червня 2017,Публікації » Новини

Оголошено конкурс "Освтіній Оскар"«Шкільний світ» проводить Всеукраїнський конкурс «Освітній оскар – 2017».

Конкурс проводиться з 01 червня 2017 року по 30 січня 2018 року.

Участь у Конкурсі відкрита для всіх.

Найкращі матеріали буде опубліковано на шпальтах профільних видань, авторів-переможців – нагороджено дипломами й цінними подарунками у кожній номінації, решту учасників – грамотами.

З умовами проведення конкурсу-огляду можна ознайомитися –  тут 051978-p-003.pdf [215.54 Kb] (cкачувань: 49)

Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку