Загальні збори трудового колективу НУХТ

1 вересня 2009,Публікації » Новини
Загальні збори трудового колективу НУХТ31 серпня відбулися загальні збори трудового колективу Національного університету харчових технологій.

У роботі засідання взяли участь заступник міністра освіти і науки України Петро Мусійович Куліков, голова Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Олександр Михайлович Яцунь та генеральний директор фінансово-будівельної компанії «Пагода» Клавдія Володимирівна Бондарева.

Члени зборів заслухали звіт ректора університету, професора Анатолія Івановича Українця про роботу адміністрації вишу у 2008 – 2009 навчальному році.
Велику увагу у своїй доповіді ректор приділив вступній кампанії, зокрема, відзначив роботу приймальної комісії, науковій роботі студентів і викладачів та міжнародній діяльності ВНЗ. Повідомив про відкриття нових кафедр та спеціальності – готельно-ресторанна справа.

На закінчення доповіді Анатолій Іванович вручив ордери на однокімнатні квартири 36 молодим викладачам вишу. Також він подякував Клавдії Володимирівні Бондаревій за злагоджену та якісну роботу будівельної компанії «Пагода».

Голова КМОППОіНУ Олександр Михайлович Яцунь у своєму виступі відзначив роботу первинної профспілкової організації викладачів Національного університету харчових технологій та нагородив кращих її членів грамотами та цінними подарунками.

Прес-служба КМОППОіНУ

ОГОЛОШЕННЯ

ХІІІ звітно-виборна конференція КМОППОіНУ

ХІІІ звітно-виборна конференція КМОППОіНУ 13 березня 2020 року відбудеться ХІІІ звітно-виборна конференція Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України   ПОРЯДОК ДЕННИЙ Звіт про роботу ради Київської міської організації Профспілки працівників освіти і ...