Профільний комітет схвалив законопроект «Про освіту»

22 червня 2017,Публікації » Новини

Профільний комітет схвалив законопроект «Про освіту»Парламентський комітет з питань науки і освіти прийняв поправки до проекту нового закону «Про освіту» та рекомендував його до прийняття.

Відповідне рішення було ухвалене на засіданні комітету 21 червня 2017 року, у ході якого вдалося дійти зваженої позиції щодо мовного питання, скасування конкурсного відбору дітей до першого класу тощо.

Прес-служба КМОППОіНУ

Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку