Спека в Києві посилюється, ДСНС радить утриматися від перебування на сонці

4 серпня 2017,Публікації » Новини

Спека в Києві посилюється, ДСНС радить утриматися від перебування на сонціГоловне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Києві у зв’язку зі спекою радить киянам не перебувати тривалий час на сонці, бо це може стати причиною теплового й сонячного ударів.

Крім того, рятувальники радять носити у спеку світлий одяг із натуральних тканин, вдягати головний убір, пити багато води, не вживати алкоголю і обмежити фізичну активність.

Фахівці управління з питань надзвичайних ситуацій також нагадують киянам про необхідність дотримуватися правил пожежної безпеки.

Українські синоптики попереджають, що денні температури +30 градусів і вище протримаються щонайменше до середини наступного тижня. Із 10 серпня очікується послаблення спеки у всіх регіонах, окрім сходу України.

Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку