16 серпня 2017,Публікації » Новини

Методичні рекомендації викладання навчальних предметів у школах в 2017-2018 роціДо уваги керівників загальноосвітніх навчальних закладів та вчителів! Інформуємо, що Міністерство освіти і науки України розробило та надіслало для практичного використання методичні рекомендації викладання навчальних предметів у загальноосвітніх навчальних закладах у 2017-2018 навчальному році.

Відповідний лист був надісланий до управлінь (департаментів) освіти і науки обласних, Київської міської державних адміністрацій та Інститутів післядипломної педагогічної освіти.

Рекомендації містять особливості навчання дітей у початковій школі та особливості викладання шкільних предметів учням 5-9-х і 10-11-х класів.

Документ містить посилання на навчальні програми, за якими навчатимуться учні, форми оцінювання, види контролю їх знань, час для вивчення окремих тем, переліки нормативних документів, якими мають користуватись учителі-предметники та інші особливості вивчення кожного предмета.

Подивитися рекомендації можна тут mon_metod_rekom_2017.pdf [1.61 Mb] (cкачувань: 93)

01.вересня

З Днем знань!

ІНІЦІАТИВИ ТА ПРОГРАМИ:

Програми доступного житла У жовтні в Україні стартує конкурс «Учитель року – 2014» З профспілкою дешевше! 2013 - «З профспілкою дешевше» Перспективи та можливі ризики програми «Доступне житло»