Розширене засідання колегії Головного управління освіти і науки м. Києва

2 вересня 2009,Публікації » Новини
Розширене засідання колегії Головного управління освіти і науки м. Києва2 вересня 2009 року у приміщенні Будинку культури і мистецтв НТУУ «КПІ» відбулось розширене засідання колегії Головного управління освіти і науки.

Понад 1200 освітян, серед яких керівники дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладів та працівники районних управлінь освіти Києва заслухали звіт заступника голови Київської міської державної адміністрації – начальника Головного управління освіти і науки Віталія Станіславовича Журавського про роботу навчальних закладів столиці у 2008–2009 навчальному році. Також доповідач окреслив перспективи подальшого розвитку столичної освіти, зокрема, відкриття нових навчальних дошкільних та шкільних установ, удосконалення матеріально-технічної бази шкіл та садочків, забезпеченість закладів кадрами та сучасною навчальною літературою.

У роботі колегії також взяли участь заступник міністра освіти і науки України Павло Броніславович Полянський, президент Академії педагогічних наук України Василь Григорович Кремінь, голова Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Олександр Михайлович Яцунь, голова Асоціації керівників шкіл м. Києва Юрій Володимирович Шукевич, ректор Київського міського педагогічного університету ім. Б.Д. Грінченка Віктор Олександрович Огнев’юк, представники Київського регіонального центру оцінювання якості освіти та батьківської громадськості.

Усі учасники наради отримали матеріали про роботу закладів освіти та аналітичні звіти за результатами моніторингових досліджень, проведених Центром моніторингу столичної освіти у школах міста в 2008–2009 навчальному році.

Прес-служба КМОППОіНУ

02.вересня