Студентський фонтан у КПІ відкрито!

4 вересня 2017,Публікації » Новини

4 вересня 2017 року на території Національного технічного університету України "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського” урочисто відкрито студентський фонтан.

Ця подія відбулася завдяки сприяння Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України та Студентської профспілкової асоціації м. Києва.

У своїй промові Олександр Яцунь наголосив, що настав час, коли в державі повинні з’явитися меценати на кшталт Терещенків, Харитоненків, Ханенків, які мають вкладати кошти у вітчизняну освіту та науку. Адже освіта є основою інтелектуального, культурного, духовного, соціального розвитку суспільства і держави. Саме ця система цінностей створить умови для конкурентноздатності української молоді.

Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку