Засідання вченої ради в НПУ ім. М. П. Драгоманова

6 вересня 2017,Публікації » Новини

6-го вересня в Національному педагогічному університеті імені М. П. Драгоманова відбулося засідання вченої ради.

Після звіту ректора, розпочалися урочисті заходи з врученням нагород переможцям номінацій. Київська міська організація Профспілки працівників освіти і науки України була відзначена в номінації "Соціальний партнер Університету".

Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку