Міжнародна конференція "Солідарність проти корупції"

12 вересня 2017,Публікації » Новини

12 вересня 2017р. розпочала роботу міжнародна конференція "Солідарність проти корупції". Форум відкрив директор української програми Центру Солідарності АФП-КВП Трістан Масат. Уповноважений ВРУ з прав людини В. Лутковська зосередила увагу присутніх на проблемах захисту викривачів корупції. Народний депутат України Ольга Червакова озвучила перспективи та ризики законопроектів у сфері запобігання корупції.

Важливий меседж усіх спікерів - визнання ролі профспілок у процесі протидії корупції. Про антикорупційну роль профспілок та свободи асоціації на робочому місці також зауважив у своєму виступі голова КМОППОіНУ Олександр Яцунь. Окрім того організатори заходу презентували Посібник викривачам корупції.

ОПИТУВАННЯ СПІЛЧАН

04.червня