Міжнародна конференція "Солідарність проти корупції"

12 вересня 2017,Публікації » Новини

12 вересня 2017р. розпочала роботу міжнародна конференція "Солідарність проти корупції". Форум відкрив директор української програми Центру Солідарності АФП-КВП Трістан Масат. Уповноважений ВРУ з прав людини В. Лутковська зосередила увагу присутніх на проблемах захисту викривачів корупції. Народний депутат України Ольга Червакова озвучила перспективи та ризики законопроектів у сфері запобігання корупції.

Важливий меседж усіх спікерів - визнання ролі профспілок у процесі протидії корупції. Про антикорупційну роль профспілок та свободи асоціації на робочому місці також зауважив у своєму виступі голова КМОППОіНУ Олександр Яцунь. Окрім того організатори заходу презентували Посібник викривачам корупції.

Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку