Уряд має час до 01.11.17р. виправити ситуацію

Обмін досвідом між КМОППОіНУ та Запорізькою обласною організацією Профспілки працівників освіти і науки України

15 вересня 2017,Публікації » Новини

14 вересня 2017 року Київська міська організація Профспілки працівників освіти і науки України провела зустріч з делегацією профспілкових активістів з Запорізької області.

Актуальні питання освітянського профспілкового руху, новації Закону України «Про освіту», стан фінансування галузі стали основними темами для обговорення представників КМОППОіНУ та Запорізької обласної організації.

Колеги обмінялися кращим досвідом, тематичними інформаційними і методичними матеріалами з питань захисту трудових, соціально-економічних прав освітян.

Матеріали, що обговорювалися на зустрічі