Уряд має час до 01.11.17р. виправити ситуацію

Урочистості з нагоди Дня працівників освіти

28 вересня 2017,Публікації » Новини

Урочистості з нагоди Дня працівників освітиПоміж багатьох свят у календарі є день, коли настрій Києва особливо піднесений і радісний.

27 вересня 2017 року місто урочисто відзначало День працівників освіти. У приміщенні Київського університету імені Бориса Грінченка освітянська родина м. Києва нагороджувала кращих вчителів-новаторів учасників ІІ туру Всеукраїнського конкурсу "Вчитель року 2017" та кращих голів первинних профспілкових організацій закладів освіти.

З привітальним словом до присутніх звернулися директор Департаменту освіти і науки КМДА Олена Фіданян, голова Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Олександр Яцунь та ректор Київського університету імені Бориса Грінченка Віктор Огнев'юк. Яскраві виступи артистів, усмішки присутніх в залі - все це створювало атмосферу родинного свята. Особливо бурхливі оплески лунали для віртуоза-баяніста, студента Київського університету імені Бориса Грінченка Костянтина Кукушкіна, який провів 100 концертів в зоні АТО.

Прес-служба КМОППОіНУ

Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень