Уряд має час до 01.11.17р. виправити ситуацію

Вітаємо колег з державними нагородами!

2 жовтня 2017,Публікації » Новини

За значний особистий внесок у розвиток національної освіти, підготовку кваліфікованих фахівців, багаторічну плідну педагогічну діяльність та високий професіоналізм постановляю:

Нагородити орденом "За заслуги" I ступеня

• ЗАКУСИЛА Олега Калениковича — першого проректора Київського національного університету імені Тараса Шевченка

Нагородити орденом "За заслуги" II ступеня

• ОГНЕВ’ЮКА Віктора Олександровича — ректора Київського університету імені Бориса Грінченка

Присвоїти почесні звання:

"НАРОДНИЙ ВЧИТЕЛЬ УКРАЇНИ"

• ВЕСТ Світлані Олександрівні — заступникові директора загальноосвітнього навчального закладу I–III ступенів "Ліцей № 100 "Поділ" Подільського району міста Києва

"ЗАСЛУЖЕНИЙ ВЧИТЕЛЬ УКРАЇНИ"

• ГОЛОВАНЮ Олексію Валерійовичу — учителеві Києво-Печерського ліцею № 171 "Лідер" Печерського району міста Києва
  • ГРЕЧИШКІНІЙ Олені Володимирівні — учительці гімназії "Академія" Святошинського району міста Києва