Уряд має час до 01.11.17р. виправити ситуацію

Привітання з нагоди Дня вчителя у театрі ім. Івана Франка

6 жовтня 2017,Публікації » Новини

Привітання з нагоди Дня вчителя у театрі ім. Івана Франка5 жовтня 2017 року профспілкова освітянська громада традиційно відсвяткувала День учителя в Національному академічному драматичному театрі імені Івана Франка.

Освітняську спільноту вітали голова Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України О. М. Яцунь, академік НАН України В. Г. Кремінь, голова Ради ректорів Київського вузівського центру П. М. Куліков. Вони висловили слова вдячності працівникам освітньої галузі за неоціненний вклад у розвиток держави.

19 профспілкових активістів були нагороджені Почесними грамотами та грошовими винагородами. В залі панував святковий настрій та родинний затишок.

Приємним продовженням святкового вечора став перегляд вистави.

Прес-служба КМОППОіНУ

Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень