Зустріч голови КМОППОіНУ з профспілковим активом Дніпровського району

11 жовтня 2017,Публікації » Новини

10 жовтня 2017 року у Дніпровському районі м. Києва відбулася зустріч голови КМОППОіНУ Яцуня О. М., юрискосульта Соломінчук В. В. з районним профспілковим активом. Зі 138 голів первинних профспілкових організацій взяли участь 122 особи.

Під час зустрічі були обговорені актуальні питання захисту трудових, соціально-економічних прав працівників освіти, зокрема, загрози недофінансування галузі у 2018 році.

Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку