"Ми єдині, хто може вибороти бюджет 2018 року"

12 жовтня 2017,Публікації » Новини

11 жовтня 2017 року у Деснянському районі голови первинних профспілкових організацій закладів освіти району сприймають виступ Олександра Яцуня з зацікавленістю та обуренням, бо мова йде про бюджет 2018 року. Освітня галузь недофінансована на 1 млрд. 200 млн. гривень.

Одноголосно приймається рішення про участь освітян району у мирній акції протесту 1 листопада 2017 року.

Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку