Соціальне партнерство в дії

13 жовтня 2017,Публікації » Новини

Сьогодні, 13 жовтня 2017 року, відбулася зустріч заступника голови КМДА Старостенко Ганни Вікторівни з головою КМОППОіНУ Яцунем Олександром Михайловичем під час якої були обговорені питання щодо загроз, викликаних основними показники освітньої субвенції на 2018 рік для Києва.

Було прийнято рішення об'єднати зусилля, аби не допустити урізання фінансування державою Київської освіти.

Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку