XVIII турнір з баскетболу на Кубок СПА м. Києва розпочато!

19 жовтня 2017,Публікації » Новини

XVIII турнір з баскетболу на Кубок СПА м. Києва розпочато!18 жовтня стартував XVIIIтурнір з баскетболу на Кубок Студентської профспілкової асоціації м. Києва. Турнір розпочався із гри між командами Національного університету харчових технологій та Національного університету біоресурсів і природокористування України, в якій останні здобули перемогу з рахунком 54:32

Упродовж жовтня – грудня 2017 року 11 чоловічих збірних команд провідних вищих навчальних закладів визначатимуть хто є сильнішим у студентському баскетболі столиці. Ці змагання є традиційними та присвячені Міжнародному Дню студента.

Бажаємо студентам перемог на ігровому майданчику та успіхів у навчанні.

Прес-служба КМОППОіНУ