Освітяни Шевченківського району готуються до акції протесту

23 жовтня 2017,Публікації » Новини

Освітяни Шевченківського району готуються до акції протесту20 жовтня у Шевченківському районі міста Києва голови первинних профспілкових організацій району обговорювали питання недофінансування освітньої галузі на зустрічі з головою Київської міської Профспілки Олександром Яцунем.

Освітян обурило, що через недофінансування галузі можливе скорочення працівників закладів освіти та невиплата надбавок за престижність педагогічної праці й складність і напруженість у роботі. У зв’язку з цим працівники освіти району вирішили 1 листопада 2017 року вийти на мирну акцію протесту.

Освітяни Шевченківського району готуються до акції протесту

Прес-служба КМОППОіНУ

Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку