Дарничани вийдуть на мирну акцію протесту

25 жовтня 2017,Публікації » Новини

24 жовтня відбулася зустріч Голови Профспілки освітян міста Києва Олександра Яцуня з головами первинних профспілкових організацій Дарницького району.

Причиною зустрічі стало питання недофінансування освітньої галузі на 1,2 млрд. грн. Олександр Яцунь окреслив ряд можливих ризиків, які чекають на працівників освітньої сфери. Одними із них можуть стати невиплата надбавок та зменшення розміру заробітної плати.

У зв'язку з цим учасники зустрічі вирішили заявити про свої права 1 листопада 2017 року на мирній акції протесту.

Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку