Дарничани вийдуть на мирну акцію протесту

25 жовтня 2017,Публікації » Новини

24 жовтня відбулася зустріч Голови Профспілки освітян міста Києва Олександра Яцуня з головами первинних профспілкових організацій Дарницького району.

Причиною зустрічі стало питання недофінансування освітньої галузі на 1,2 млрд. грн. Олександр Яцунь окреслив ряд можливих ризиків, які чекають на працівників освітньої сфери. Одними із них можуть стати невиплата надбавок та зменшення розміру заробітної плати.

У зв'язку з цим учасники зустрічі вирішили заявити про свої права 1 листопада 2017 року на мирній акції протесту.

ОГОЛОШЕННЯ

ХІІІ звітно-виборна конференція КМОППОіНУ

ХІІІ звітно-виборна конференція КМОППОіНУ 13 березня 2020 року відбудеться ХІІІ звітно-виборна конференція Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України   ПОРЯДОК ДЕННИЙ Звіт про роботу ради Київської міської організації Профспілки працівників освіти і ...