Семінар-практикум для голів первинок

26 жовтня 2017,Публікації » Новини

Семінар-практикум для голів первинок26 жовтня 2017 року Святошинська районна організація профспілки працівників освіти і науки України провела семінар-практикум для голів первинних профспілкових організацій у дошкільному навчальному закладі № 567 «Калинонька». Основна мета заходу – це поліпшення внутрішньоспілкової роботи.

Зі вступним словом виступила голова Святошинської РОП Людмила Заворітько, яка зосередила увагу присутніх на питаннях внутрішньоспілкової діяльності первинок.

Завідуюча закладу О.М. Шавкун показала відеопрезентацію роботи «Калиноньки» та зауважила, що колектив працює як єдина команда, саме тому є настільки успішним.

Голова первинки навчального закладу Л.П. Лихицька провела майстер-клас, на якому розповіла як проводяться засідання профспілкового комітету ДНЗ № 567 та які питання мають бути першочерговими на таких зборах.

Наприкінці семінару учасники мали змогу обговорити хвилюючі їх питання та обмінятися досвідом роботи.

Прес-служба КМОППОіНУ

Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку