Презентація бюджету по галузі «Освіта» міста Києва

15 листопада 2017,Публікації » Новини

Презентація бюджету по галузі «Освіта» міста Києва15 листопада о 10.00 на постійній комісії Київської міської ради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку відбулася презентація бюджетного запиту та планів діяльності на 2018 рік по галузі «Освіта» міста Києва. В засіданні прийняли участь заступник голови Київської міської державної адміністрації Старостенко Г.В., директор департаменту фінансів Репік В.М. та інші. Доповідала директор Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київради (КМДА) Фіданян О.Г.

У обговоренні взяв участь голова КМОППОіНУ Яцунь О.М., який акцентував увагу присутніх на відстоюванні профспілковою організацією освітян столиці збільшення на 1,2 млрд. грн. розміру освітньої субвенції на 2018 рік для міста Києва перед Кабінетом Міністрів України в активний спосіб.

Наразі готується звернення постійної комісії Київської міської ради з питань освіти, науки, сім’ї, молоді та спорту до Уряду щодо збільшення видатків на освітню субвенцію для забезпечення виплати заробітної плати працівникам закладів освіти міста Києва в повному обсязі.