Студентам підвищили соціальні стипендії

16 листопада 2017,Публікації » Новини

Студентам підвищили соціальні стипендії

Кабінет міністрів підвищив розміри соціальних стипендій студентам вищих навчальних закладів на 18%, передає 1NEWS з посиланням на УНН.

«Уряд на засіданні ухвалив постанову Кабінету міністрів, якою підвищено з 1 листопада 2017 року розмір соціальних стипендій студентам (курсантам) вищих навчальних закладів на 18 відсотків», — йдеться у повідомленні Мінсоцполітики.

Цим нормативним актом передбачено підвищення розміру соціальної стипендії для студентів вищих навчальних закладів І–ІІ рівня акредитації– з 750 грн до 890 грн, III–IV рівня акредитації – з 1000 грн до 1180 грн.

Для студентів вищих навчальних закладів I–IV рівня акредитації з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа, а також студентів вищого навчального закладу, які в період навчання у віці від 18 до 23 років залишилися без батьків, – з 2000 грн до 2360 грн.

За метеріалами сайту 1news.com.ua

Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку