Щодо показників освітньої субвенції для м. Києва на 2018 рік

21 листопада 2017,Публікації » Новини

Міністерство освіти і науки України та Департамент освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) надали відповідь КМОППОіНУ щодо показників освітньої субвенції для м. Києва на 2018 рік.

У відповідь на звернення КМОППОіНУ від 09.10.2017 року №03/276 Міністерство освіти і науки України повідомило, що за повідомлення Міністерства фінансів України у проекті Державного бюджету на 2018 рік видатки на підвищення заробітної плати педагогічним працівникам, яке анонсоване, Урядом враховані.

Окрім того, Міністерство освіти і науки України вказало про те, що обсяги коштів освітньої субвенції не мають бути єдиним джерелом фінансування закладів загальної середньої освіти.

Департамент освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) у відповідь на звернення КМОППОіНУ від 09.10.2017 року №03/273 повідомив, що при формуванні бюджету м. Києва по галузі «Освіта» на 2018 рік Департаментом будуть надані пропозиції щодо потреби обсягів видатків на забезпечення виплати заробітної плати в повному обсязі для працівників навчальних закладів комунальної власності територіальної громади міста Києва з урахуванням муніципальної надбавки за складність і напруженість у роботі.

Лист від Департаменту освіти і науки молоді та спорту КМДА

Лист від Міністерства освіти і науки України

Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку