Старт пілотного проекту

30 листопада 2017,Публікації » Новини

Старт пілотного проекту29 листопада 2017 року було дано старт пілотному проекту Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України та ПрАТ "MetLife" щодо медичного страхування членів районних Товариств молодих педагогів та профспілкових активістів. В конференц-залі Будинку вчителя голова КМОППОіНУ Олександр Яцунь вручив 100 сертифікатів на отримання медичних полісів.

Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку