Профспілки пікетуватимуть органи державної влади

4 грудня 2017,Публікації » Новини

Профспілки пікетуватимуть органи державної влади6 грудня 2017 року напередодні розгляду Верховною Радою України законопроекту про Державний бюджет України на 2018 рік відбудеться профспілкова акція у формі інформаційних пікетувань органів державної влади з метою виконання вимог профспілок у проекті основного фінансового документу на наступний рік.

Акція проходитиме за рішенням Президії ФПУ. Початок о 9.00.

Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку