Вшанування столичного позашкілля

5 грудня 2017,Публікації » Новини

Вшанування столичного позашкілляУ Київському муніципальному академічному театрі оперети сьогодні 5 грудня 2017 року вшановували столичне позашкілля.

З привітальним словом до колег звернувся голова Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Олександр Яцунь, який побажав усім присутнім успіху та реалізації найкреативніших проектів.

Вшанування столичного позашкілляВшанування столичного позашкілля

Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку