Співпраця освітян столиці з профспілками Дніпропетровської області

7 грудня 2017,Публікації » Новини

Співпраця освітян столиці з профспілками Дніпропетровської областіСьогодні 07.12.2117р. в м. Дніпро розпочав роботу виїзний семінар-навчання голів районних організацій профспілки та первинних профспілкових організацій вищих навчальних закладів "Практичні навички проведення ефективних переговорів".

Делегацію профспілкового активу міста очолив голова Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України О. М. Яцунь. Практичну допомогу в організації семінару надала Дніпропетровська обласна організація Профспілки на чолі з головою Бєліковою Г.В.

В планах делегації освітян м. Києва зустріч з профспілковим активом Дніпропетровської області, проведення тренінгів, відвідування Національного гірничого університету, Палацу студентів Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара, Культурного центру "Менора", геологічного музею, аерокосмічного музею, тощо.

Попереду ще два насичених робочих дні.

Співпраця освітян столиці з профспілками Дніпропетровської областіСпівпраця освітян столиці з профспілками Дніпропетровської області

Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку