Про стипендіальне забезпечення

7 грудня 2017,Публікації » Новини

Про стипендіальне забезпеченняДоводимо до відома постанову Кабінету Міністрів України від 8 листопада 2017 р. № 918 «Деякі питання виплати стипендій у державних та комунальних навчальних закладах, наукових установах», якою з 1 листопада 2017 р. підвищено розміри академічних стипендій.

Після опублікування та з урахуванням змін, затверджених цією постановою, студенти за листопад місяць мають отримати стипендію у збільшених розмірах.

З текстом постанови можна ознайомитися тут!

Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку