Ліцей № 38 святкує ювілей

8 грудня 2017,Публікації » Новини

Ліцей № 38 святкує ювілей8 грудня 2017 року НВК «Школа І-ІІ ступенів – ліцей № 38 ім. В.М. Молчанова» святкує своє 80-річчя.

За свою тривалу історію навчальний заклад здобув як столичне, так і всеукраїнське визнання.

Ліцей забезпечує безперервну кваліфіковану освіту молоді в галузях математики, інформатики, економіки, літератури, міжнародних відносин, історії, права тощо.

Основною формою проведення занять є уроки різних типів, але поряд з ними ширше, ніж у масовій школі, використовуються лекції, семінари, практичні заняття з використанням інформаційних технологій. В організації навчально-виховного процесу вчителі вибирають раціональні системи методів і прийомів навчання, що стимулюють активність учнів, підвищують у них інтерес до вивчення математики та інформатики і сприяють свідомому засвоєнню знань. Велика увага приділяється груповим формам роботи, домашнім проектам (колективним та індивідуальним).

Щиро вітаємо колектив, учнів, батьків та випускників навчального закладу з ювілеєм. Бажаємо вам нових перемог, творчої наснаги, а також успіхів у всіх починаннях.

Ліцей № 38 святкує ювілей

Прес-служба КМОППОіНУ

Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку