Свято студентського баскетболу!

15 грудня 2017,Публікації » Новини

Свято студентського баскетболу!14 грудня у спортивному комплексі НТУУ “КПІ імені Ігоря Сікорського” завершилися змагання з баскетболу серед чоловічих студентських команд вищих навчальних закладів на Кубок Студентської профспілкової асоціації м. Києва.

Турнір проводиться 18 років поспіль. У сезоні 2017 року в ньому взяли участь 11 збірних команд провідних ВНЗ столиці. Упродовж жовтня – грудня було зіграно 59 ігор. Суддівство змагань на високому професійному рівні організували головний суддя – Калугін І.Г. та головний секретар – Рачок М.М.

За ІІІ місце у фіналі грали команди Київського національного торговельно-економічного університету(ректор – Мазаракі А.А., головний тренер – Єльцов Д.С.) та Національного авіаційного університету(в.о. ректора – Ісаєнко В. М., головний тренер команди – Величенко М. А.).

У напруженій боротьбі з рахунком 78:60 перемогу здобули студенти КНТЕУ.

За головний трофей турніру змагалися команди Національного технічного університету України “Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського” (ректор – Згуровський М.З., тренери команди – Устименко Г. О. і Кузенков О. В.) та Національний університет фізичного виховання і спорту України (ректор – Імас Є. В., головний тренер команди – Крайнюк О. Б.).

У динамічному двобої сьомий рік поспіль і десятий раз в історії турніру з рахунком 103:68 перемогу святкували студенти Київської політехніки.

Видовищним видалося свято студентського баскетболу. Вболівальники палко підтримували свої улюблені команди. Гостей фіналу розважали групи підтримки команд КНТЕУ та НТУУ “КПІ імені Ігоря Сікорського”. У перерві між іграми відбувся конкурс трьохочкових кидків. Переможцем став гравець командиКиївського національного торговельно-економічного університету – Ханча Микита. Кращим гравцем фінальної стадії турніру визнано студента КПІ – Рушакова Олексія.

З вітальним словом виступили Яцунь О. М., Киричок П. О. – проректор Національного технічного університету України “КПІ імені Ігоря Сікорського” , Борисова О.В. – проректор Національного університету фізичного виховання і спорту України.

Кубок, медалі та цінні подарунки знайшли своїх власників. Свято студентського баскетболу добігло до завершення. Чекаємо всіх на ХІХ турнірі.

Свято студентського баскетболу!

АКТУАЛЬНО

ОПИТУВАННЯ СПІЛЧАН

Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку