Засідання Колегії Департаменту освіти і науки, молоді та спорту КМДА

21 грудня 2017,Публікації » Новини

Засідання Колегії Департаменту освіти і науки, молоді та спорту КМДА20 грудня 2017 року відбулося засідання Колегії Департаменту освіти і науки, молоді та спорту КМДА.

Були обговорені актуальні питання, що стосувалися складання ЗНО учнями міста Києва, набору до першого класу у 2018 році, участі директорів шкіл у фестивалі партнерства "Освітній Хакатон 2017", яким були вручені подяки за організацію та проведення цього заходу.

Також подякою за активну участь у роботі Колегії Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради було нагороджено голову Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки Яцуня О.М.

Засідання Колегії Департаменту освіти і науки, молоді та спорту КМДАЗасідання Колегії Департаменту освіти і науки, молоді та спорту КМДАЗасідання Колегії Департаменту освіти і науки, молоді та спорту КМДА Засідання Колегії Департаменту освіти і науки, молоді та спорту КМДАЗасідання Колегії Департаменту освіти і науки, молоді та спорту КМДА